tirsdag 26. august 2008

Ti etasjers reduksjon

I dag har vi flyttet inn på hybel, og dermed er det uvilkårlig slutt på de glade dagene med verandahopping og veggslikking. Men la oss begynne der vi slapp. Siden sist har dette skjedd:

Igår var det bli-kjent-samling med grilling i park. Der var en bråte skandinaver, og det ble bestemt at en del av oss skulle møtes ute etterpå. Ringrevene foreslo et sted med billig muggeøl. Dit dro vi, mens de rødhåra tyskerne trakk mot karaokeland. Etter en trivelig kveld var vi plutselig hjemme, og dagen derpå sto innflytting til hybel for tur. Ikke nok med det: det var også bursdag å feire.

Vi ble møtt av palme og smilesol (se foto), to uendelig stygge lamper (med skjell (se foto)), asbest i tak og blybasert veggmaling (som det derfor ikke skulle slikkes på - til gjengjeld kan vi slikke så mye vi vil på resten av inventaret). I tillegg fikk vi en advarsel om at vi vil bli bøtelagt hvis vi forlater bygningen via lanaien. Det skal vel gå greit, da vi bor i 11. etasje og bassenget er på motsatt side av bygningen. Stranda er det også litt for langt å hoppe til. Rommet er ikke altfor stort, men helt greit. Sengene er latterlig høye, komfyren slank og fin, og alt i alt tror vi vi kommer til å trives godt her. Bare vi får vekk lampene. Dessuten drømmer Sus om å begrave vegg-til-vegg-teppet under et lag med tarkett. Ellers har vi feiret Sus med tre-retters og Blue Hawaii. Nam nam.

Med det er vi gode og mette og trette nok til å klatre på køys. God lunsj til dere med live oppdatering, og god dag eller no til dere andre :)

Vi skal prøve å få lagt ut flere bilder wikiwiki.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi liker feedback.