søndag 1. april 2012

Påskequiz 2012

Så sitter vi her igjen i vante omgivelser. Eller iallefall vante farger og hovedelementer. 60% av oss har riktignok vært akkurat her opptil flere ganger før, og "her" er altså (i dette øyeblikk) på Ipanema beach, rett nedenfor Oles Bananarama penthouse-leilighet i Rio de Janeiro, Brasil.

Til nå har vi rukket å fly over Atlanteren, feire én stk. 29-timers 36-årsdag, leke med en spinnvill, sjeløyd kattekalv, samt leske oss på stranden med kokosnøtter og cerveza.

I skrivende stund går en selger med bøtte på hodet for å prakke på oss kjeks, sodavann, klær og knekk.For å få dagene til å bli ihjelslått har vi dessuten planlagt turer til grenseliggende fosser, Lille London og Storøya. Susanne har stor tro på at det blir grrrrrrreat, og resten av reisefølget stemmer i.

Og maten var god.

Det var den også dagen etter, da vi etter å ha møtt Leo på stranden var på et spisested med en mangespråklig gjeng. Leo er en brasilianer som tok Hallvards sted hos Sidsel da sistnevnte var i Brasil rundt årtusenskiftet, og sammen med vennene til Leo, Nadia og den norske delegasjonen, åt vi churrasco til den store gullmedaljen. Èn person snakket kun portugisisk, tre snakket norsk og engelsk, tre snakket norsk, engelsk og portugisisk, og to snakket portugisisk og engelsk. Gjett hvem.

1 kommentar:

  1. Hyggelig å lese hvordan dere har hatt det i Rio

    SvarSlett

Vi liker feedback.