torsdag 18. desember 2008

Early bird

Vi får vel begynne med det dere bryr dere mest om på bloggen - Nissen Wikiwiki. Gårsdagens bilde ble, som flere av dere oppdaget, lagt ut ca. en halvtime for tidlig. Dette på grunn av at vi på denne tiden kun var en wikiwiki tur hjemom for å sette fra oss Susannes thaimat-hundepose, før vi dro videre til en siste elgekveld med alle som bare er her ett semester. Vi mener vi løste det hele ganske rettferdig, da alle de som var først ut fikk ett ekstrapoeng hver. Dessuten gjorde vi opp med at dagens bilde ble lagt ut en halvtime for sent.




Ved siden av Wikiwiki har vi fokus på at folk forlater øya på ubestemt tid. Noen kommer forhåpentligvis tilbake og feirer nyttår med oss om ca. ett år, men resten ser vi nok ikke før vi er tilbake i Skandinavia. Det er litt lort.
Men etter lange forhandlinger har vi gått med på å videreføre vennskapet med de som blir igjen her. Så begynner vi ihvertfall ikke med helt blanke ark neste semester.

Dette semesteret har vi satt standarden på 108%, og det bør man jo være fornøyd med. I tillegg har Hallvards premature leiebetaling gjort ham til kjendis på Ohia, og varmtvannet kom tilbake i dag etter en ukes fravær. For å slippe at Hallvard blir overfalt av alskens paparazier, har vi i dag holdt oss innendørs og feiret med is og korrekturlesing. Vi gratulerer alle leveranter med leveransene sine, og Julie med dagen.




Nederst på siden har det nå dukket opp en ny avstemning. Det har seg nemlig slik at vi ville flytte fra undergrad-rommet vårt i ellevte etasje til et grad-rom i fjerde. Men siden den gang har (som tidligere nevnt) komfyren vår blitt oppgradert fra ubrukelig til brukelig, og vi har fått en vegg full av flotte papptegninger og en likanes julefisk i taket. De deserterende danskene har lagt igjen alt fra tyggis til lamper, og inventaret i vår overfylte lille kåk er dermed enda vanskeligere å forflytte. På den annen side er det andre rommet større, og våre nyervervede eiendeler kan spres utover flere kvadratcentimeter enn tidligere. Dessuten får vi nesten egen heis og slipper å vise ID hver gang vi skal inn i bygget. Men det er litt strev å flytte på seg, og utsikten er veldig mye styggere. Føler du deg ennå ikke skikket til å avgi din stemme, ta kontakt, så svarer vi gledelig på de spørsmål du måtte ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi liker feedback.