fredag 5. desember 2008

Endelig fredag

Sist vi skrev et ordentlig innlegg var på Thanksgiving. Det var første gang vi feiret høytiden, og det var en hyggelig affære. Vi var takknemlige sammen med dansker og amerikanere, tok en takkerunde rundt bordet og stappet oss deretter fulle av stuffing, kalkun og lilla poteter på ekte, amerikansk vis. Festlighetene fant sted hos Mette, i øvre halvdel av en blokk med ubeskrivelig utsikt.

Som dere sikkert har lagt merke til har vi siden sist hatt det gøy med å løpe rundt i Waikiki og omegn og ta bilder av en rød og grønn lue med bjeller på. Men vi har hatt tid til andre aktiviteter også. Helgen gikk blant annet med på enda en bollefest med danskene. Dansker er gale etter boller, så ikveld igjen er det avtalt et nytt bollemøte. Vi gleder oss til å se Nissene på Låven.

Ellers har det gått i volley og stranding i Fort DeRussy, Hallvard har vært på en surfekonkurranse som ikke ble noe av (sjekk Wikiwiki 5. desember), også har vi gjort skolearbeid. Vi tror vi ligger godt an, og er bare tre eksamener unna juleferie. Onsdagen gikk med på presentasjonsarbeid, som ble presentert igår. Det var semesterets siste presentasjon, og vi fikk to tomler opp og ingen svarte kameler. Vi hadde sittet to timer før timen og klipt til videoer og satt sammen alt, og måtte løpe som gale for å i det hele tatt nå frem i tide. Dermed kunne vi ikke annet enn å nikke bekreftende da foreleseren etter presentasjonen oppsummerte med at det var tydelig at dette ikke ble slengt sammen på én uke. To timer er ikke en uke.

For å feire endt presentasjon, og fordi det ble arrangert den dagen, beveget vi oss videre til Scandinavian Christmas Party på Kahala Hotel. Dette er et hotell vi ikke har råd til å bo på, men fint var det. Høyt under taket og stive priser, og kelnere som ikke forklarte veien, men heller fulgte deg til dodøren. Det var 14. året det ble arrangert, og blant andre var HPUs president blant gjestene. Dresset opp i studentgalla-antrekk åt vi köttbullar, skinke, pepperkaker og risengrynsgrøt, mens vi drakk gløgg og så Lucia-tog. Delfinene som stod som sild i tønne i et basseng utenfor vinduet, sørget virkelig for julestemning for samtlige skandinaver.

Avslutningsvis vil vi komme med et hett Wikiwiki-tips: se etter lua. Det er ikke alltid kroppen den sitter på er kjempesynlig. Fasitene kommer snart, så det er ingen grunn til å fortvile. Til og med luke 3 vil bli avslørt. Og til dere som ennå ikke har svart - nå er det på tide å hive seg rundt hvis dere vil ha poeng for de første lukene også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi liker feedback.