mandag 9. mars 2009

Skop-scoop

Nå er det under tre uker til vi får besøk av et utvalg Hagens, og vi gleder oss masse. I motsetning til tidligere besøk, finner dette sted samtidig som vi har skole. Klar over dette bruker vi tiden fram til ankomst til å gjøre unna skolearbeid - uten at det nødvendigvis tar hele dagen. Utover det, har vi sett et par filmer i det siste. For ikke å si tre. Vi har sett dem på følgende lokasjoner:
  • Kino
  • Hybel
  • Strand
Ikke bare har vi sett dramatiske filmer, men også hverdagen har som vanlig vært preget av action og dramatikk. Her om dagen måtte vi søke dekning bak en pakke Tortillas og en kasse Cola Zeros da et par ungdomsskolejenter føk i tottene på hverandre mens vi ventet på bussen. Heldigvis ser ikke Honolulu Police Department ut til å ha blitt nevneverdig preget av finanskrisen, for kort tid etter sammenstøtet var det saktens 4 politibiler på plass med blinkende lys, og ut tøt politimenn med revolverne klare. Dette i tillegg til to lærere fra skolen og en ordensmann. Vi følte oss trygge igjen.

Som om ikke det var nok, har vi også gjort sensasjonelle kjøp på internett. Håper vi. Går transaksjonen i orden har vi nemlig gått til anskaffelse av 6 feiende flotte Galileoskops. Med det har vi kjøpt teleskop til:
  • Ole Bolla Birkejakob
  • Katrine
  • Hallvard
  • Susanne
Hvis dere setter et 1-tall ved siden av hvert navn vil dere se, dersom dere summerer opp, at det bare blir 4. Det er to færre enn vi har bestilt. Altså har vi to ekstra. Vi har planer om å starte astronomiklubb her, men onde tunger skal ha det til at det hadde slått bedre an på Gløs enn på HPU. Dem om det. Ole Bolla er forøvrig ikke her, men har blitt tilkjøpt fordi han er så sabla lat.

Videre skuffet Susanne tilhørerne stort da hun her en kveld grep mikrofonen og gapte "I got friends in low places", istedenfor publikumsfavoritten "It was almost like a song". Heldigvis var salen fri for matteprofessorer og talentspeidere. Dagen etter dro vi til downtown og feiret at det var den første fredagen i mars måned. I morgen har vi vår siste in-class midterm, hvis ikke kopimaskinen setter papirene i halsen eller noe annet finner på å gå galt.

6 kommentarer:

  1. Skuffa!!! Jeg vil se video av Sus som synger karaoke...

    SvarSlett
  2. Forhåpentligvis er ikke det å oppdrive, men vi kan gjøre vårt beste for å få filmatisert neste opptreden ;)

    SvarSlett
  3. hihihi, herlig uttrykk på frøken fysiker-syngedame! Og Hallvard har jaggu blitt en del mer snauhåret i løpet av det siste året!

    SvarSlett
  4. Hallvard har gitt etter for det amerikanske kostholdet, noe som har ført til vektøkning, fløyelsrøst og betydelige mengder hårtap. Sånn kan det gå. Og Sus kommer stadig opp med nye uttrykk for å gi fans'a og kidz'a det de vil ha.

    SvarSlett
  5. Bare vent til han far kommer ned og skal synge karaoke. Jf. tidligere mester i kategorien "Worst in show"...

    SvarSlett
  6. Skal vi booke privat bås til treningsrunder, eller vil du rett på den store scene? ;)

    SvarSlett

Vi liker feedback.