tirsdag 24. mars 2009

Ta den, februar!

Så var vi ferdige med midtermene våre, og vi tror det har gått fint - til tross for at vi ikke kjenner til USAs berømte bokhandlere så godt som vi tydeligvis burde. Forrige uke var relativt fødselsdagsbefengt. Var det ikke noen som hadde bursdag her, kunne man banne på at noen hjemme hadde det. Og slikt går jo ikke upåaktet hen. Ruskeværet vi har klaget over ser ut til å være på retrett, og forhåpentligvis tar den forkjølelsen med seg. Værvarslingen er med andre ord i ferd med å vende tilbake til normalen, og vi venter oss 7*26 i ukene framover. Det synes vi er behagelig.

Det fine været kommer godt med i spring break som også er denne uka. Programmet har potensial til å bli tett, så vi får gjort grundig research før de besøkende inntar byen på lørdag. For å få fylt opp eventuelle hull i programmet har vi gått til innkjøp av to relativt veldreide glassfiberbiter som vi kan vakle rundt på ute i vannet, mellom irriterte, erfarne surfedudes. Vi er tre ganger så gamle som noen av de tøffeste plankeførerne, og opptil flere kjører tandem eller balanserer to i høyden på ett brett, men vi lar oss ikke knekke. Øvelse gjør mester. Og strengt tatt er det vel mer sannsynlig at brettene knekker før vi gjør det. Forhåpentligvis knekker ingenting.

Det gjorde det heller ikke i dag, da vi benyttet oss av vårknekk-tilbudet til Hawaiian Waters og dro avsted for å boltre oss i spennende sklier. Det var gøyalt. Etter å ha prøvd samtlige sklier opptil flere ganger, takket vi for oss og kunne smått forslåtte og med en kledelig FF0000-farge nyte et meksikansk måltid før vi dro tilbake.

I kategorien fargerike opplevelser, kan vi nevne St. Patrick's Day som vi for alle praktiske formål gikk glipp av. Kombinasjonen for mye folk og for tidlig ferdig gjorde at vi snudde i downtown-døra. Videre har de kjente og kjære rekefargene fått en renessanse her på øya. I tillegg til at Musse Pigg har lagt sin elsk på drakta og krever en bestilling, har Hallvard blitt utstyrt med en matchende Varsity 2.0- hatt. Dermed skal unnskyldningene være gode for å snike seg unna de faste torsdags-sammenkomstene.

3 kommentarer:

  1. Kos dere masse med besøk! :)

    SvarSlett
  2. hei, håper alle er vel framme. Tenker på dere. Våren kom endelig til svenskeberget i dag. Var på kamp i sandefjord i går. Uavgjort.Er d bra med deg Susanne, og kjæresten din. Husker ikke navn. Håper jeg gjorde riktig for å nå dere. Kan prøve smn senere . Vet om tidsforskjellen. 12 timer, ikke sant. Kos dere alle. Påskehilsen fra Kristine, Hanne og Helge:-)

    SvarSlett
  3. Vi har kost oss. Så mye at vi helt har glemt å svare. Men det er veldig hyggelig med hilsener. Vi ser at temperaturene der hjemme nærmer seg de vi har her, så det passer bra til vi kommer hjem om et par uker. Alt er bra med meg og Hallvard, vi har visst hatt flaks med valg av studiested ;)

    SvarSlett

Vi liker feedback.