tirsdag 10. november 2009

Fødevake og Halloween

Ohoi, som tiden flyr. Vi innså nettopp at vi ikke har skrevet siden før Halloween, og det begynner å bli en stund siden. Ti dager for å være korrekt. Siden det er så sent og siden vi har så mye å gjøre for tiden, blir dette bare en rask oppdatering. Først og fremst: Gratulerer til Kristina og Ole med vellykket gjennomføring av nevøproduksjon. Ole Magnus kom til verden rundt noonish den 5. november, var knapt lengre enn et A3-ark og veide det samme som en middels sukkerpose herover. Vi holdt selvsagt fødevake og ventet spent ved telefonen. Det tar vel litt tid før han tar opp røret og ringer, men vi gleder oss til å hilse på.

Siden sist har vi feiret allehelgensaften med brask og bram. Vi fant Willy og hadde blant andre huladamer, tre små griser, turister, insekter, sjørøvere, gresskar og en flaskeånd på besøk. Klok av skade fra fjorårets gresskartabbe, gikk vi til innkjøp av karer mens det ennå var utvalg nok i butikken. I tillegg til erfaringene fra fjoråret, har vi i det siste studert modningsprosessen til gresskar inngående vha. landbruksportalen Farmville. Hetter og følehorn viste dermed ingen tegn til å forlate hodene da vi konstanterte at lanternene var overmodne, dvaske og fulle av fungus to dager etter de hadde gjort nytten sin. Dagen etter Halloween smalt derimot samtlige hodeplagg i taket, der vi satt sultne og klare til å bli frustrert av TV-fruene. Strømmen så nemlig sitt snitt til å smutte, og vi ble sittende barskallede igjen i mørket.

En time senere var den imidlertid tilbake, mens Eivind&Co først returnerte fire dager senere. I mellomtiden rakk vi å fullføre vår siste midterm. Med Eivind og hans irske alibi tilbake, dro vi på ny seilas og feiret første novemberfredag i downtown, mens Katrine og Micke dro avsted på Molokaiske eventyr. I anledning besøks har vi kommet i skade for å spise ute flere ganger i uken, kaste mynter på tiggere og bruke grunker på haidykking og lignende aktiviteter. Så selv om dollarkursen er relativt lav, har vi nå sendt inn søknad til neste sesong av Luksusfellen. Mens vi venter på svar gleder vi oss til konsert med Jack Johnson på fredag og flere strabasiøse surfeøkter i altfor store bølger. Moro - og vi krysser av i protokollen for nye surfeskader etterhvert som de påføres. Audun og Maria lokket oss med på surfetur et par kvartaler bortenfor der vi vanligvis plasker, og vi imponerte alle de lokale surferne med en massiv kjedekollisjon på første bølge. Inspirert av haidykkingen uken før, sørget vi for å la det sildre litt friskt blod fra et kutt på albuen i håp om å få et gjensyn med våre venner fra Galapagos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi liker feedback.