torsdag 3. desember 2009

Grå hverdag og kalenderfakta

I dag gjorde vi en fyr hoppende glad og fornøyd. Jevnlige lesere har sikkert fått med seg at vi har jobbet med å realisere drømmene til en kreativ sjonglør dette semesteret, og det er altså denne fyren det er snakk om. Vi leverte fra oss prosjektet for to uker siden, og presenterte det hele i dag. David, som han heter, har gått fra å ønske seg ekstra grunker i grunkeboka til å ville slutte på skolen, selge alt han eier og satse 100% på seier over Goliat. Vi håper bare at det ikke er falske forhåpninger vi har gitt ham.

Mens Susanne gjorde unna semesterets mest skremmende presentasjon i går, sitter Hallvard
i skrivende stund og kaster bort tiden på en eksamen som skal leveres imorgen. Etter den er unnagjort er det kun et par presentasjoner og rapporter til vi får besøk og juleferie. Det merkes på manglende fritid at vi har hatt et gruppearbeids-semester.

Vi har imidlertid fritid nok til å laste opp ett bilde om dagen og løpe litt rundt på øya og gjemme vår lille, langsomme nisse(lue). Beklager link-rot på dagens luke, det skal nå være i orden. Forøvrig minner vi om at man også i år får deltagelsespoeng, så selv om man ikke finner Lohilohi kan det lønne seg å svare for å henge med videre. For å unngå uklarhet forklarer vi like gjerne reglene her. Først og fremst går de ut på å finne Lohilohi, som det er et stort bilde av i forrige innlegg. Når man tror man har funnet ham trykker man på linken "Jeg fant Lohilohi!", fører inn svaret sitt i skjemaet i høyremargen og sender det avsted. Vi opererer med mystiske bonuser og trøstepoeng, så sliter du med falkeblikket en dag bør du allikevel ikke gi opp. Dessuten vil det bli gitt oppdateringer på bloggen om lukeåpningstidspunkt, og som mange allerede har fått med seg blir de første tre svarene belønnet. Poengene dere samler vil deretter bli oppdatert med ujevne mellomrom i en kommende statistikk-oversikt, der man kan se hvem som ligger an til å stikke av med ultrafete, sjokksmoothe Lohilohi-premier. Fasit kommer etterhvert, og samtlige luker er åpne helt til vi røper gjemmestedene. Vi kan avsløre at fasit for første luke legges ut tidligst den 5.desember. Lykke til!

2 kommentarer:

  1. Leste bare gruppearbeidsemester.......... Blææææææææhhhhhhhhhh!!!!!!! Holder på meg det samme nå, og det er lite gøy når folk skal pirke og diskutere hver eneste lille ting. Eneste positive her er at de møter opp contra i Hawaii (snakker ikke IS faget nå;))

    SvarSlett
  2. Hehe, ganske slitsomt til tider ja. Vi planlegger så godt vi kan å styre unna gruppepresset neste semester.

    SvarSlett

Vi liker feedback.