tirsdag 1. desember 2009

Lohilohi

Nå har det plutselig blitt 1.desember, og vi har hatt store planer om å sette igang en julekalender også i år, men så har det seg slik at HPUs presentasjonsfokus er over middels skarpt, så vi har vært nødt til å prioritere. Det vil si at vi ikke gir etter for den enorme stemmestormen i høyremargen her som i klart flertall endte på det konservative ønsket om en Wikiwiki-reprise. Isteden må dere nøye dere med hans ekstremt langsomme og langørede bror, Lohilohi. Vi har overtalt ham til å gjøre en innsats for å holde konseptet nogenlunde likt, men siden han er så treg som så, får det konsekvenser. De som er rever på "Finn Willy", "Hitta Hubert", "Finn Holger" eller den mer internasjonale versjonen "Where's Waldo" kan allikevel glede seg. Lohilohi kjører samme stil, og dukker opp på de utroligste steder hver Hawaiimorgen ca. 08:00 frem til julaften.

Desember kom som julekvelden på kjerringa, men for et par uker siden fikk vi et par hyggelige overraskelser i posten som minnet oss på at det faktisk blir jul selv om sola skinner hver dag. Tantene Inger Johanne og Elisabeth tenker på oss helt der hjemme fra, og sendte oss en hyggelig julehilsen. Så nå har vi pyntet til jul. I tillegg trodde Julie vi hadde bursdag begge to, og sammen med en pakke til hver fant vi både julemarsipan og diverse sjokoladeplater. Vi har selvfølgelig spart og gledet oss til vi kan sette oss ned og nyte en pølse hver til Nissene på Låven. Det blir nok først på onsdag, da vi er ett skritt nærmere en velfortjent juleferie.

Av annet nytt kan det nevnes at vi feiret torsdagen med å være takknemlige hos Eddie&Co på North Shore, med saftige kalkuner, skinker og bugnende tilbehør som seg hør og bør. Boller og vestlandslefser gikk ned på høykant hos både amerikanere og nordboere. Vi rakk også å få med oss en surfekonkurranse på vei hjem. Ellers vil vi gjerne gratulere Master Eirik med vel overstått. Nå gjenstår det bare å glede seg til reisen. Eirik og Sidsel kommer nemlig en svipp til Hawaii i julen i år som i fjor. I mellomtiden leker Pablo mest sannsynlig med Kathrin og Trond.

4 kommentarer:

  1. jag vet inte om jag har förstått det rätt, alltså hur man skall göra. Men nr 1 är i alla fall taget från eran lanai

    SvarSlett
  2. Det stemmer, Micke, men det er hvor nissen befinner seg i bildet vi er ute etter. Dersom du finner ham, bruker du svarskjema i høyremargen for å registrere svaret og få poeng. Premiene er som alltid grensesprengende fete, og semidaglige stats vil bli lagt ut snart (det gis poeng for deltakelse, rett svar, raskt svar samt mystiske bonuser i ny og ne). Lykke til!

    SvarSlett
  3. Endelig tilbake!!!! Jeg skal vinne i år!!!

    SvarSlett
  4. Hvis man er ukjent med selve konseptet kan det lønne seg å ta en titt i dette albumet fra fjorårets Wikiwiki-kalender: Fasitfotos.

    SvarSlett

Vi liker feedback.