søndag 26. april 2009

Padlus og plaskvard

Så var eksamensperioden nok en gang over oss. Vi gyver løs på oppgavene vi må gjøre med liv og lyst. Etter oppgavene er levert står vi overfor fire eksamener som vi håper skal gå greit. Den siste er unnagjort 7.mai, så har vi noen dager å pakke sakene før vi reiser hjem den ellevte. I mellomtiden sitter vi og tygger oss gjennom brunost, påskeknekk og annet snop som de besøkende la igjen. Så slipper vi i allefall å pakke det. Vi er nemlig litt i villrede hva gjelder hvor vi skal gjøre av alt skrammelet vi har klart å samle siden vi kom. Selv om vi har 128 kilo til rådighet, virker det poengløst å drasse lamper, sengetøy og kasseroller halve jorden rundt. For ikke å si hele - vi skal jo tilbake. Forhåpentligvis løser det seg ved at vi kan gjemme litt rundt omkring i kriker og kroker hos folk som blir igjen, eller at vi får lov å sette igjen noe der vi forhåpentligvis skal bo neste semester. Hvis alt går som det skal, flytter vi inn i naborommet til Katrine, i en smekker leilighet med langt mer plass enn vi kan skryte av her. Det blir spennende å se hva det blir til. Uansett skal det bli deilig å slippe IDioti og månedlige besøk av sikkerhetspolitiet på Ohia.

Siden sist har Susanne vært på middag, som oppskriftsmessig ville gjort fettfabrikker som Chili's og Denny's misunnelige. Maja og Pia disket opp med Cola- gratinert kylling, som overraskende nok smakte helt fortreffelig. Ellers har vi vært en del ute og plasket med brettene våre. Gitt at de er våre. På vei til bølgene i går ble vi stoppet av to herremenn som var veldig interessert i hvor vi hadde fått tak i det ene brettet. Etter sigende hadde de en kamerat som for en måneds tid siden ble frastjålet et lignende brett, med klistremerker der det er falmede farger på brettet vi besitter. Vi har heldigvis kvittering. Da vi kom ned til vannet var forøvrig bølgene på ferie, og det hadde nok vært like lett å surfe i et badekar.

Bit dere forresten merke i at bildene våre nå forhåpentligvis er forstørrbare igjen. I tiden fremover kommer det også til å dukke opp en del flere album i høyremargen.
Men nok snikksnakk. Nå skal karakterboka fylles.

2 kommentarer:

  1. Hei:)
    Sitter her og er mektig imponert over siden deres, og ikke minst hvordan dere fungerer som reiseledere. Er sikker på at de har hatt en uforglemmelig tur på mange måter.Spesielt Jan(matforgiftning!Er ikke det bortkastet på alle måter da??)Lykke til med eksamen og god tur hjem:):)Klem fra oss i Moss

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelig hilsen. De ga uttrykk for at de hadde en veldig fin tur, og vi har kost oss masse på ferie sammen med dem. Ifølge Jan var det det beste stedet han noen gang har hatt matforgiftning. Dere får melde fra hvis dere er i traktene dere óg, så har vi nok noen tips å komme med. Vi vet hvor dere finner de mest snuskete tartar-biffene osv ;) Ses i sommer!

    SvarSlett

Vi liker feedback.