mandag 25. januar 2010

Siste semester

Februar og første skoledag nærmer seg nå med stormskritt. Det er ikke det at vi først har skole i februar, for den begynner alt imorgen, men februar nærmer seg like fullt. Så i morgen bærer det avsted i fire-tiden på ettermiddagen for å rekke timen vi har kvart over fem. For å forberede oss på den harde studiehverdag har vi slappet oss glugg ihjel med sjokko, lakris og lesestoff hjemmefra. Vi nyter med andre ord fortsatt godt av årets julefangst, og takket være Tönnen har vi særdeles passende musikk dundrende i øregangene mens vi blogger. Ellers har dagene gått med på stranding, surfing, bading, hvalspotting og Coupling (TV-serien).

Hva gjelder leilighetsbeboere har Maja flyttet til portveien sin, mens Katrine har kommet tilbake og tatt med seg en venninne som heter Nina. Hun er dansk, men har studert her på øyene før og skal bo her til hun finner seg en hybel. Med Maja og Nina på besøk har overgangen fra besøk til hverdag gått som en lek. I perioden mellom Daniel og Maria dro og Maja kom, eglet vi oss sågar innpå Hawaii-Maria som hadde besøk av to venninner hjemmefra og ble med dem på safari og kalas på nordsiden av øya.

Forøvrig har det ikke vært allverden å skrive noensteds om. Det har vært tåkete et par dager i det siste og vi har pådratt oss en lett forkjølelse. Vi antar at det kalde været må påta seg skylden. Heldigvis lar forkjølelse seg kombinere med avslappingen beskrevet over, så vi har ikke lidd noen videre nød. Som om ikke det var nok har vi lykkes med å få liv i printeren vi trodde var ødelagt. Ikke bare er det praktisk, men skriveren selv utgjør et vakkert møbel i stuen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi liker feedback.