søndag 31. januar 2010

Oops, der kom vist litt for meget sæbe i opvaskemaskinen

Så var skolen i full gang, og etter å ha brukt første uke på å bytte fag, sitter vi nå tilbake med en in-class timeplan utelukkende bestående av lærere som heter Philip. Vi synes det er best slik, så blir det litt mindre å holde styr på. At to av tre Philip'er har samme etternavn, og følgelig er samme person, forenkler saken ytterligere. Dermed er det duket for harde 4-timers-uker med skole hver eneste tirsdag og fredag.

De dagene vi ikke har sittet på benken har vi forsøkt å slappe av så godt som råd er, noe som hadde gått som smurt hvis ikke det var for det danske innslaget i leiligheten sin sans for dramatikk. I går hadde vi tenkt oss en tur opp på Olomanas tre topper, men avlyste turen grunnet ruskevær. Da vi omsider sto opp, ble vi raskt klar over at ting var ruskende galt også her i suite 803.
I mangel av ordentlig oppvaskmiddel hadde Nina og Katrine disket opp med skumparty ved å proppe maskinen full av Hawaiiansk Zalo og dikene de hadde bygget ved hjelp av to håndklær var ikke nok til å temme den frådende skum- produsenten. Vi så ingen annen utvei enn å glede oss over at gamle Åretriks fortsatt fungerer, og gjorde det beste ut av situasjonen ved å sette på DJ Tiësto mens vi forsøkte å rense så godt vi kunne. Nå fungerer den imidlertid som den skal igjen, og vi har handlet inn en oppvaskmiddeldunk som burde vare semesteret til ende.

Av andre ting som ender vet sikkert en del av dere at siste
sesong av Lost, som er filmet her på øya, snart sparkes igang. Faktisk har det allerede blitt sparket igang her, ettersom første episode ble vist på stranda i forbindelse med 'Sunset on the beach'. Sammen med ca. 11,997 andre mennesker tok vi turen ned og fikk sett både produsenter, skuespillere og episoden. Stor stas og trangt om plassen.

Forøvrig har vi kunnet gjøre som vi vil, og vi har villet starte Mettes bil med startkabler, bite oss merke i at de selger frostvæske i butikkene her og delta på en rekke grillfester i anledning nyankomne studenter. I skrivende stund er vi på farten til en ny grillfest, og avslutter ved å opplyse om at oppdaterte Lohilohi-stats er like rundt hjørnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi liker feedback.