lørdag 18. oktober 2008

Her kommer vinteren

Sist informerte vi om at det har snøret seg til på skolefronten, og vi gruet oss til hjemme-midtsemester-eksamenen vi skulle ha fra onsdag til søndag. Erfaringene vi har med hjemme-eksamener fra NTNU er at de ofte innebærer søvnløse netter og lite tid til sosiale aktiviteter. Slik var det også her. Null søvn og sosiale aktiviteter i de 5 minuttene det tok å konsultere google og finne ut om 20 påstander var true'e eller false'e. Ferdig med den. For å si det som Amalie ville sagt det.

Vi begynner å merke at vinteren er på vei, da gradene stadig kryper under 30-tallet. I går var vi allikevel en tur på lesestranda, der vi bare leste skjønnlitteratur denne gangen. Vi tenkte på dere arbeidere ved arbeidstids-slutt, da vi tasset solbrune og fornøyde tilbake til Ohia. Utover kvelden fylte vi rommet til randen ved å invitere 5 folk på besøk. Det var trivelig.

I dag har vi vært med på andre runde av Lost@HPU. Planen var først og fremst å slå tyskerne ned i slippersene og om mulig presse så mange lag som mulig mellom dem og Christina og Hallvards lag. Det virket som en sjarm, vi stakk av med både første- og andreplass, med tyskerne på tredje. Dermed leder team H&C sammenlagt. Spenningen fortsetter torsdag om to uker, da det hele blir avgjort og de to vinnerne kan gå ristende hjem med hver sin iPod Nano.

Snart er det Halloween og Hege og Katrine har invitert hele Waikiki på kalas i leiligheten deres. Det kan bli spennende. Men vi kommer nok tilbake med mer innen den tid.

2 kommentarer:

  1. Ville bare si, at oss arbeidsfolk kan se frem til blå himmel og hele 8 grader etter jobb i dag!!! Det er noe å bli misunt over det ;)

    SvarSlett
  2. Hehe, høres ikke dumt ut det heller, her er det jo som regel litt overskya ;)

    SvarSlett

Vi liker feedback.