fredag 31. oktober 2008

iLost

Før vi surfer med på Halloween-bølgen er det på tide med en ostepost. Den har vært på vei i en måned i dag, så nå begynner vi å mistenke Josteins amerikanske kollegaer for å ha stoppet den et sted på fastlandet. Der sitter de og godter seg med brunost på luftbrød og sort svin mens de kjøper dyre ting på nettet med Susannes kredittkort. Snakker om uflaks, og mer skulle det bli. Lørdags kveld bestemte vi oss for å ikke gå på den kjedelige MBA Club Hawaii- festen, men dro isteden på et gjøglersted med sirkusmenn i taket. Der så en radd sitt snitt til å nappe SusiFonen og noen småpenger fra Susannes veske. Førerkort, busskort og nøkler lot han være. Sympatisk nok det, men i sum framstår han for oss til tross for dette som en uetisk taskenspiller. Tvi.

For å bøte på skaden ble vi med uværsdanskene på en japansk restaurant for å nippe til litt japansk mat. Deretter dro vi til Safeway og kjøpte noen reale kjøttstykker. Ære være ekstremverdier - de to kjøttstykkene vi stakk av med har nå fylt fryseren med kjøtt nok til ikke mindre enn 24 middager.

I går var det duket for den elleville, helcrazy og megaspennende grand finale i Lost@HPU. Vi trodde lenge på walkover, da tyskerne ikke dukket opp til tiden, men den gang ei. Før den avgjørende runden ledet Hallvard og Christina med 5 poeng over tyskerne, og 20 poeng over Susanne og Bastrine, men i denne runden skulle 50 poeng fordeles, så ingenting var avgjort. I motsetning til skattejaktene i de innledende rundene, var dette en ren kunnskapskonkurranse i kjent Jeopardy-stil. Konkurranseinstinktene kicket inn, og ingen nåde ble vist. Og etter 20 minutter med aktivt munnhoggeri og desperat bjelleplinging, la støvet seg og poengene ble telt opp. De stolte vinnerne av hver sin splitter nye iPod Nano var Hallvard og Christina, som nå gikk lykkelige og ristende hjem. I tillegg ble Hallvards kjære Susanne og Christinas kjære Bastian overøst med gavekort fra diverse kaffehus og fruktpresser. En god start på Halloween-helgen. Uææææh.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi liker feedback.