torsdag 23. oktober 2008

Kamakawiwo'olus

Hva var det vi sa? Halloween er ikke før om omtrent én uke, og her er vi igjen. Dere kan stole på oss. Halloween-ånden begynner riktignok å senke seg over oss for alvor, og vi har vært på kostymeshopping. I tillegg har vi vært en tur innom et spøkelseshus som en gjeng hadde stilt i stand i kjelleren her vi bor. Det var gjennomført og bra, men på ingen måte like skremmende som kronekursen om dagen.

Som nevnt i forrige innlegg har vi hatt en del midtsemester-eksamener, og de har gått greit. Den som ikke gikk greit har vi fått tilbud om å ta om igjen, så da går den nok greit den óg. Siden sist har vi fått bekreftet at google har rett, og at åpen-bok-eksamen med oppgaver fra boka ikke er det vanskeligste vi noen gang har hatt. Bokeksamenen var den siste vi hadde, og i kjent bartestil hadde vi planlagt å feire at vi var ferdige. I forkant var feireinteressen til å ta og føle på, men da kvelden kom satt vi to alene på rommet, mens avbudene strømmet inn. En stund var vi engstelige for at den eneste som ville komme var en 40-årig koreaner som ingen skjønner hva sier. Men så meldte hun forfall óg. And then there were two. Heldigvis er det masse sporty dansker her, og etterhvert kom den langt fra uartige, lille dræng Per luskende oppom sammen med Lillan. Kvelden ble kronet med at Susanne fant en vissen palmegren som hun syntes var så dekorativ at det ikke var noen vei utenom å ta den med oss hjem. Dagen derpå våknet vi med en liflig kompostodør i hele rommet. Flaks vi ikke snublet over en gammel blei.

Inspirert av den lokale faunaen vi med ett hadde fått nærkontakt med, bestemte Susanne seg for å utvide sin lokalkunnskap ytterligere ved å bli med Katrine på ukulelekurs. At dere synes dette er utrolig skjønner vi godt. Det er så tett opptil ubegripelig at vi har sett oss nødt til å legge ut bildebevis av Susanne og dverggitaren. Tror dere oss ikke nå kan det være det samme. Ukuleleklimpringen falt visst i smak, og senest i dag tidlig var de tilbake på kurs.

Ellers går dagene som før. Skole, strand, ukulele, Jamba, strand, sol, drikke til $1, ostekaking, salat og kos. I morgen skal vi intervjue en bestemor. Med litt flaks er hun skikkelig miljøfarlig og skruppelløs.

Til slutt vil vi advare alle fotgjengere i Østlandsområdet, og gratulere lillesøster Kristina med lapp og bil.

2 kommentarer:

  1. Godt å høre at dere ukuleler dere i varmen! Her har det snødd i dag, for første gang i vinter..

    SvarSlett
  2. Brr, det hørtes kjølig ut.. Får holde ut, så håper vi kuldegradene trigger reiselysta deres imens ;)

    SvarSlett

Vi liker feedback.