mandag 15. september 2008

Previously, on blogg

Susanne har tatt sleiva i egne hender og disker opp med knoff hver morgen. Vi har besøkt Cheesecake Factory, sett kjærlighetsguruen og lørdag morgen la vi ut på langtur til North Shore med danskene og Ivar.



BLOGG



Tidlig lørdag morgen plukket vi opp vår Pontiac minivan og fylte den opp med folk og ting. Deretter bakset vi oss ut på motorveien og tok fatt på den voldsomme reisen vi hadde foran oss. En time senere var vi framme på andre siden av øya. Stor øy altså. Etter å ha innlosjert oss på et fislefint hostell dro vi avgårde til Laniakea Beach. Der var det fullt av store (og halvstore) havskilpadder både i vann og på land. Uten å kny noe videre slang vi på oss snorkel og maske for å slå av en svømm med dem. Det var moro.

Timene gikk i paddenes selskap, men til slutt hadde vi fått nok av disse evinnelige skalldyrene og dro videre til Sunset Beach. Det var deilig å endelig komme til en strand uten skilpadder. Dessuten var den lang og fin, og nesten uten mennesker. Som navnet tilsier, er Sunset Beach ikke det dummeste stedet man kan se en solnedgang, så det gjorde vi. Det gikk dessuten an å løpe fra stranden og ned i vannet helt til man falt. Det var moro.

Etter en god natts søvn ble vi vekket da hanen gol. Katrine forbannet mennesket som nektet å skru av alarmen sin, men ekte haner har ingen slumreknapp. Vi fortsatte den strabasiøse ferden rundt øya, og tok en velfortjent rast i Shark's Cove. Etter to minutter i bilen var det deilig å strekke på bena. Der vi snorklet rundt så vi masse akvariefisk, men ingen haier. Vi så blant annet Hawaiis nasjonalfisk, Humuhumunukunukuapuaa. Det var moro.

Til tross for at det var fint på Shark's Cove så vi oss nødt til å dra da Per og Katrine også her støtte på en skilpadde. Vi styrtet opp på stranden, bet oss merke i at Jan var byttet ut med Hege og kjørte i hui og hast til Papa'iola Beach. Her går det rykter om at en eller annen TV-serie spilles inn. Vi kom dit selvfølgelig bare på slump, og det så helt greit ut der (se fotos). Ikke hver dag man trasker rundt på TV-set. Det var moro.

Men også Papa'iloa var overfylt av de tidligere nevnte havskilpaddene, så vi dro videre. For å komme oss tilbake til Waikiki kjørte vi langs østkysten, istedenfor bare tvers over øya som vi gjorde på vei til. Hele veien var vi omgitt av frodige, høye fjell til høyre, og stort sett bare strender til venstre. Vi gjorde et siste strandstopp på Kailua Beach, en strand med skilpaddefritt, turkist vann og hvit sand. Deretter kjørte vi opp i fjellene, og skuet nedover byen fra jungelen. Det var moro.

Vel hjemme på Ohia, i et lite rom som for øyeblikket er uten air-condition, flenser vi ut et blogginnlegg i hui og hast, for å slippe at Katrine kommer oss i forkjøpet med de banebrytende nyhetene fra helgen. La oss oppsummere:

- Svømt med skilpadder
- Sett mange fine strender
- Vært på Lost-settet
- Tatt avsindig mange fotos
- Sett mange skilpadder
- Egentlig ikke gått lei av å se mange skilpadder
- Er litt svette

Moro?

2 kommentarer:

  1. Hmmmm.... Ud fra tidspunktet SER det jo ud som om at dere kom først med bloggen.... Grrr.... Men tror faktsik ikke det stemmer!! Jeg uploadede min blogg foer midnat. Vet ikke hvorfor tidspunkt er feil på bloggen min... Men hvis dere gaar paa min facebook profil vil dere se at posten med north shore bloggen er postet d. 14 kl. 11.56 pm!!! Dere postede ikke jeres foer d. 15 kl 00.33!! Ha ha ha!!! Jeg kom faktisk foerst med the breaking news denne gang :-)
    Ses til Afterpart paa fredag!! Og kansje allerede paa mooses i kveld Min telefon kan ikke modtage smser. RING hvis dere vil noget - hehe... KNUS fra hende den danske

    SvarSlett

Vi liker feedback.