tirsdag 9. september 2008

Now you just ordered 1000 liters milk

Som ivrige lesere kanskje vil legge merke til, har vi nå erstattet noen av de gamle, ubrukelige elementene i høyremargen med nye, fine album-linker. Vi kommer til å fylle på med de nyeste øverst, så det er bare å glede seg. Den blærete værmeldingen er lagt til for å trigge en eventuell besøkstrang og for å gjøre dere misunnelige.

Utover å mekke på bloggen har vi siden sist fullført en vellykket tur til Diamond Head, vi har besøkt Hanauma Bay, kommet i klammeri med politiet og vært på skolen atter en dag og møtt vår tredje foreleser, Mr. Samari. Han har en noe striktere undervisningsstil enn de to andre. Vifter man med mobiltelefoner eller pc'er i timene hans, risikerer man å bli nektet videre adgang. Sus er forresten stemplet som en velartikulert, men useriøs MBA-student (se foto), etter å ha spurt Mr. Samari om 5. utgave er en god nok lærebok, selv om det er 18. utgave som er anbefalt... Men vi liker finans, det er godt med litt avveksling fra alt gruppearbeidet. Også liker vi å begynne sent, for da er det lettere å komme tidsnok til skolen :)

Vi er nemlig ikke på skolen hele tiden. Hele 159 av ukas timer har vi annet fore. Som folk flest, forsøker vi å sove litt hver natt. I tillegg er vi en gang i blant ute i friluft og plasker i havet eller besøker andre folks bopæler, eller noen av Waikikis utesteder, kaféer og severdigheter.

La oss ta en typisk dag, som strengt tatt ikke er så veldig typisk i seg selv siden den bare har funnet sted én gang, men dog: Etter å ha slanget oss på stranden, troppet vi tidlig opp til den sene skolen og traff på en trivelig danske på venterommet. Etter en kort stund ble vi oppmerksomme på at denne dansken bodde på samme sted som oss, og at hun hadde et navn. "Christina" er det, som Kristian ville skrevet det. Vi dropper vanligvis hermetegnene når vi snakker med henne, for det er så sabla vanskelig å si anførselstegn på dansk - bare prøv. Etter endt skolekveld tok vi buss hjem med denne frøkenen og hadde alt gjort planer om å bli med henne og en dansk venninne ut på matspising. Middagen bestod av mat av den fete typen, selv om kelneren hadnakket påstod at retten skulle være sunn. Frityrstekt biff og lassevis med saus gjorde at vi ikke lot oss narre. When in Rome...

Dagen endte altså med en trivelig middag med trivelige folk (i tillegg til de tidligere nevnte var to herrer ved navn Per og Orestis, som også bor på Ohia, med), og dagen derpå var vi, etter å ha tilbragt noen harde timer på lesestranden, på besøk hos den danske venninnen (turguide Katrine) og hennes norske samboerinne (Hege) i deres luksuskåk. Det finnes billedbevis for at dette ikke er vrøvl, og de som vil kan ta en titt i albumene til høyre for å verifisere. Dette burde være som jobb å regne for deg, Trond.

For å slippe å mase mer om slikt later vi som om Hege er dansk, og i det siste har vi tilbragt mye tid med disse danskene. Lørdag raste hele banden avgårde til Hanauma Bay for snorkling. Sus så mange fargesprakende fisker som rasket rundt på revene, deriblant en kjempestor lilla fisk med masse andre farger óg, men det har vi ikke bilder av. Vi får ta bilder neste gang. Da skal vi også se skilpadder på kloss hold. Forøvrig var det også de andre i følget forundt å se fisker.

Det er ikke bare på skolefronten Sus har hatt problemer i det siste. På Hanauma Bay ble hun og Christina irettesatt etter ulovlig volleyballspilling, og hun får stadig tilnærmelser og krasse kommentarer grunnet sin løsaktige bekledning. Hun har ihvertfall fått det én gang. På vei til Diamond Head rullet en rastafari ned vinduet og skrek og skrålte. Den slags oppførsel må man forvente dersom man spankulerer gatelangs i hotpants på Hawaii, kunne han opplyse om. Da vet vi det.

Diamond Head- turen var fin (se fotos i album), og ellers har vi det bra. Sus og Christina har rottet seg sammen og utgjør nå et soon-to-be fryktet makkerpar i beachvolleyball. Det er gøy, selv om sanden er så varm at føttene beblemmes. Søndag møtte vi en bøling graduatestudenter på en graduategrillfest, der vi spiste graduatemat og drakk under-graduateleskedrikker. Sannelig ble det hyggelig og det var tid til å spille litt beach der og.

Håper alt er vel med alle, og at noen har tid til å lese disse milelange innleggene.

4 kommentarer:

  1. Også 5. utgave, da... Du får passe på Sus, Hallvard, så hun ikke går helt fra sans og samling :p

    SvarSlett
  2. Ja, hun er en slurvepave. Jeg gror langt bleka hår og peker, ler og løfter hendene taktfast over hodet med resten av klassen. Viktig med konkurranseinstinkt, nå som vi har startet med skikkelig indøking. Moro å se at en og annen detter innom her. Skal forsøke å kommentere kommentarer videre.

    H

    SvarSlett
  3. Jeg lurer forøvirg på hva overskriften hadde med resten av artikkelen å gjøre....

    SvarSlett
  4. Hæ? Er det ikke åpenbart asså? Vi har jo med så mange dansker å gjøre...

    Kamelåså ;)

    SvarSlett

Vi liker feedback.